[flexy_breadcrumb]

Aquarium Kopen

WAAR JE HET BESTE EEN AQUARIUM KAN KOPEN

Okay we hebben het “saaiste” gedeelte gehad van het stappenplan. Tijd voor actie! In deze stap gaan we al je plannen en voorbereiding omzetten in daden. Een aquarium kopen! Je weet immers al wat voor een aquarium je wilt, waar hij moet staan en welke planten en vissen jij wilt houden.

Een tip is om je bij deze stap niet te laten verleiden tot het direct kopen van planten of vissen. Hier moet je rustig over na kunnen denken. Vissen kunnen pas na 4 weken geplaatst worden zoals ik in stap 14: Indraaien aquarium beschrijf.

Er zijn drie manieren om een aquarium te kopen, een fysieke winkel, een aquariumbouwer of via een aquarium webshop.

waar een aquarium kopen

Aquarium Speciaalzaak

Een aquarium speciaalzaak is vaak de beste optie en leuk om in rond te lopen. Van de medewerkers mag je verwachten dat ze verstand van zaken hebben. Ze zijn immers specialist. Voor bouwmarkten, tuincentra en dierenzaken ligt dat wat anders. Regelmatig tref je verkopers aan die net zo veel als jou weten. Vraag hulp aan een ervaren iemand om je bij te staan tijdens de koop. Weet je precies wat je wilt en weet je wat er zoal te koop is dan kan het ook prima in een tuincentrum. Kan je niet wachten om aquaria te bekijken? Hieronder vind je een opsomming met de beste aquaria. Wil je verder lezen? Sla het dan  gerust over!

Aquariumbouwer; Aquarium op maat

Een aquariumbouwer is een specialist in het bouwen van een aquarium op maat. Hier kan je prachtige aquaria laten maken in elke vorm en maat die jij wilt. Sommigen verzorgen zelfs het totaalpakket met filtering en verlichting er bij. Wil je een aquarium precies naar maat gemaakt benader dan zeker een aquariumbouwer!

BEKIJK DESIGN ZELFBOUW AQUARIUM

aquarium kopen bij een online Aquarium Speciaalzaak

Bestel je aquarium online! Vaak de goedkoopste prijzen en supersnel geleverd. Erg makkelijk en geen gesleep van de winkel naar huis. Diverse webshops bieden mooie aquaria aan voor prima prijzen. Benieuwd naar goede webshops op gebied van aquaria? Ik zelf heb goede ervaringen met de webshop Azaqua en Planted Box (zie de linkjes op deze pagina). Supersnel geleverd, altijd goede service en prima ondersteuning naderhand. 

Goed, deze stap is natuurlijk relatief kort. Tijd om naar de winkel te gaan of online te shoppen! Ik heb al wat aquaria voor je geselecteerd. Wil je meer lezen? Je kan door naar de volgende stap! Liever een stap overslaan of teruglezen? Het kan allemaal, onderaan de pagina vind je een handig linkoverzicht van alle stappen. 

Op zoek naar de juiste basis aquarium producten?