Over Mij:

aquarium opstarten

Mijn motivatie:

Hoi! ik ben Michael en ben een fanatiek aquarist/aquascaper. Een aquarium moet een rustpunt zijn om naar te kijken en moet je zorgen wegnemen in plaats van de oorzaak zijn. Ik kan erg genieten van mooie planten en de samenhang in een aquarium. In het begin van mijn aquariumhobby maakte ik alle fouten die er mogelijk zijn. Ik zocht veel informatie op het internet maar het duizelde mij van de tegenstrijdige berichten. In de (dieren)winkels en soms zelfs in speciaalzaken stond personeel dat te druk was om de tijd te nemen. Of medewerkers die te weinig kennis hadden. Waardoor ik met verkeerde materialen naar huis werd gestuurd. 

Daarom heb ik het Aquarium stappenplan geschreven speciaal voor jou. Hierin kan jij STAP voor STAP lezen hoe je een aquarium opstart, inricht en onderhoudt. Het plan richt zich op de Estimative index en de Wet van Liebig. Op elk gewenst tijdstip de toegang tot juiste informatie.

Wat ik doe:

Verder zal ik regelmatig een blog schrijven over specifieke onderwerpen en leer ik je tips en truucs. Voor alle vragen over het stappenplan, welke producten ik gebruik, of het laten inrichten van jouw aquarium/aquascape door mij (aquarium voorbeelden) neem contact met me op!

Natuurlijk zijn er meerdere wegen naar Rome en zijn er meerdere strategieën vandaar ook dat je veel verschillende visies leest. Ik heb ervaren dat van alle manieren deze strategie de simpelste is voor een mooi beplant aquarium of aquascape. Helder, overzichtelijk en succesvol.

Word lid van de Facebook groep “Aquarium opstarten” om snel gratis advies te krijgen van mij of andere fanatieke hobbyisten of volg me op Instagram! Wil je je aquarium of aquascape (laten) inrichten? Neem contact op via whatsapp!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reacties:

Dankzij jou heb ik een prachtig aquarium. Al jaren had ik last van flinke algengroei. Achteraf gezien deed ik maar wat. Nu heb ik de kennis en kunde om mijn aquarium helder en mooi te houden. 

Avhi

, Hoofddorp

Ik had voor een groot bedrag aan spullen gekocht en mijn aquarium laten inrichten door iemand van een speciaalzaak. Daar hield de begeleiding ook op. Mijn bak veranderde in een algenbak en ik was ten einde raad. Ik heb Michael benaderd en samen hebben wij mijn bak weer omgetoverd tot een helder aquarium. Door goed advies op gebied van planten, plantenvoeding en belichting heb ik nu al maanden een prachtige heldere scape!

Jeff,

Rotterdam