Aquarium en Aquascape voorbeelden:

Ben je op zoek naar inspiratie!? Kijk eens naar al die prachtige beplante aquaria en aquascapes op deze pagina! Op deze pagina vind je diverse beplante aquarium en aquascape voorbeelden waaronder mijn eigen aquaria en van andere kundige aquaristen en aquascapers. Hopelijk doe je wat inspiratie op. Wil jij ook zo’n mooi aquarium of aquascape? Bekijk het voorbeeld of neem contact met mij of 1 van de ontwerpers. Ook kan je lid worden van de facebook groep Aquarium Opstarten 

Jouw aquarium voorbeeld op deze pagina?

Wil jij jouw aquarium in de spotlight zetten? Stuur mij een berichtje met foto,  (eventueel ) Instagram of  Youtube contact gegevens en de specificaties. Wie weet staat jouw aquarium binnenkort tussen al deze prachtige voorbeelden!

Klik op de foto’s voor gehele weergave!

Ben je van plan een aquarium te beginnen? Wil jij beginnersfouten voorkomen? Heb je al een aquarium maar weet je niet waar het fout loopt? Lees het uitgebreide Aquarium Stappenplan door en maak van jouw aquarium een prachtig helder en gezond geheel!

banner planted box
Planted Box is momenteel de beste en populairste allround plantenvoeding op de markt.
Azaqua.nl is de webshop op gebied van aquarium en aquascape spullen. Een ruim assortiment aan kwaliteitsmaterialen. Zeer snelle levering en goede service achteraf.
Word lid van de facebookgroep of volg mij via instagram!

Plaats een reactie