OASE BIOMASTER FILTER

Oase is een van de topmerken onder de externe filters. Zeer goede kwaliteit en robuust. Beschikbaar in verschillende formaten. Ga naar de site voor specificaties en selectie van het juiste filter voor jouw aquarium.

Handige tip: het nummer achter het merk filter staat voor tot aan welk aantal bruto liters het filter geschikt is! Lees ook de beschrijving.

OASE BIOMASTER FILTER

Beschrijving

Oase is het topmerk onder de externe filters. Degelijke kwaliteit, functie tot interne verwarming zodat je, je verwarmingselement niet zichtbaar in je aquarium hebt (niet alle modellen) en een handig voorfilter zodat je de rest van de mandjes vol kan gooien met poreus materiaal zoals (zoals Seachem Matrix).  Veel van onze community leden zweren bij dit filter!

Aangeraden wordt om ongeveer 5x tot 8x de bruto inhoud van je aquarium aan uitstroom te hebben. Oftewel heb je een nanoscape van 30 liter, ga dan voor een filter dat minimaal 150 liter per uur filtert. Een grote jongen van 200 liter? ga dan minimaal voor een filter dat 1000 liter per uur filtert.

Lees ook zeker onze stap Filter in je aquarium en Filtermedia in je aquarium.